FRITUUR 'T HOEKSKE BORGERHOUT

FRITUUR 'T HOEKSKE BORGERHOUT Frituur 't Hoekske Borgerhout

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur 't Hoekske Borgerhout. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:29 lekkere frietjes en snacks, wel lang wachten. Gelukkig vroeg besteld dus geen probleem.
21 mei 2022 om 15:44 30 minuten werd altijd maar verlengt tot uiteindelijk 1u30m
12 mei 2022 om 0:42 Ik had mijn bestelling echt op tijd doorgeven en komen ze hier een pak later aan. Vind dit echt niet kunnen. Laatste keer geweest dat ik daar nog iets besteld heb. En ook de rest van de avond kotsmisselijk geweest
29 apr 2022 om 18:11 Lekkere frietjes. De frituur belde me op om te zeggen dat de bezorger er nog niet was en dat er wat vertraging was. Heel attent van de frituur. De frietjes waren nog warm genoeg bij aankomst.
23 apr 2022 om 19:40 De derde keer besteld bij 't Hoekske en nog altijd veel en lekkere frieten. Ook tot hier toe nog geen foute levering. doe zo voort a.u.b. !
17 apr 2022 om 0:08 Het heeft heel lang geduurd, maar het was lekker!
15 apr 2022 om 18:25 Je ontvangt veel en lekkere frietjes. Is voor herhaling vatbaar.
12 mrt 2022 om 22:28 Nergens geen kaas opgedaan hoewel we het besteld hadden , spijtig waren er ook geen frietjes bij
23 feb 2022 om 16:48 Super lekker en heel snel!
17 feb 2022 om 22:53 Dat was het lekkerste kapsalon die ik tot nu toe heb gegeten .
8 feb 2022 om 18:42 Heb al zoveel bij jullie bestelt maar de laatste 2 keer heel slecht wij vinden het niet leuk dat er vlees aankomt dat helemaal plat is gedrukt zoals een garnaalkroket ze was niet eetbaar in mijn ogen heel erg achteruit gegaan
29 jan 2022 om 23:32 Top